Traces AIR Antwerpen

LODGERS#13: Oushoorn & Milius

jan 2018 tot mrt 2018
Brussel

M HKA en AIR Antwerpen verwelkomen Oushoorn & Milius als 13 e gast in het LODGERS-programma. Tijdens de duur van een residentie van drie maanden bezetten zij de zesde verdieping van het museum.

Oushoorn & Milius wonen en werken in Brussel en is een tijdelijke alliantie tussen de twee vrienden Gauthier Oushoorn (°1986) en Gijs Milius (°1985). Samen organiseren zij en realiseren zij deels een snel veranderende en diverse reeks van tentoonstellingen en evenementen. Het onderwerp loopt uiteen van kunst en vrije tijd tot sport en literatuur. Het programma start met een doelenshop op de zesde verdieping van het M HKA.

Voor de maand februari organiseren Oushoorn & Milius MEGASOLDEN in de Doelenshop en een greep uit Bence's Belgisch Congo verzameling. Voor de tweede en laatste week van de doelschop, megakortingen tot 60%. Bence Bakker is een fotoverzamelaar en verkoper. 'Een greep uit Bence's Belgisch Congo verzameling' is een selectie uit Bence's verzameling van privé-foto's gemaakt in de jaren '20 in Belgisch Congo.